Shop adressen

Proef adressen

Bij Bert en Grietje Hofman van Recreatiepark Marswâl kunt u terecht voor het huren van onder andere Valken, Sloepen, Motorbootjes, Supboards, Snorscooters en Ligplaatsen. Informeert u bij hen ook naar groepsevenementen met skûtsjezeilen en praamzeilen.

De familie Wunderink en hun medewerkers zijn onze overburen. Een klein, dynamisch, en krachtig “no nonsens” bedrijf wat voor u het adres is voor een gezellige dag of dagdeel in zuidwest Friesland. Een mooie tocht op de Solex, op eenRetro scooter of in een DAF 33 of op een door u gewenste locatie is genieten met volle teugen. Het adres voor een compleet verzorgd vrijgezellenfeest, Vriendendag, Bedrijfsfeest, Familiedag, Teamuitje of gewoon lekker samen op pad is dit het juiste adres. 

Een bezoek aan de Friese Meren en Gaasterland staat garant voor afwisseling! Ga op pad en verken het weidse landschap, de meren, de kust, de bossen en de heuvels. Het totale gebied is bijzonder geschikt om met de fiets, wandelend, per boot of per paard te verkennen. Ook aan bezienswaardigheden, attracties en evenementen ontbreekt het aan niets! Ontdek al het leuks wat dit gebied u te bieden heeft!