Verblijven op Welgelegen is onderdak in een sfeervolle en traditionele herenboerderij, gebouwd in 1885. Naast nette kamers zijn er diverse ruimten voor ontbijt, diner, een kopje koffie of een borrel. Aan de voorzijde bevinden zich de sfeervolle Jachtkamer en Boskamer, in het midden de ontbijtruimte en aan de achterzijde onze grote zaal. Rondom het pand zijn diverse terrassen en zitjes. 

De standaardkamers bevinden zich op de eerste verdieping van ons hotel.

U beschikt daar over twee keer een éénpersoonsbed met dekbedden, een  bureau, twee stoelen & televisie. In de badkamer een ligbad en/of douche en toilet. Deze kamers hebben een dakraam met hor.

De tuinkamers van Welgelegen bevinden zich op de begane grond en beschikken over een eigen terrasje.

In de kamer twee éénpersoonsbedden met dekbedden, een bureau, twee stoelen en een televisie. In de badkamer een ligbad, douche en toilet. Deze kamers hebben een eigen terrasje.

De familiekamers op Welgelegen hebben twee aparte slaapkamers voor vier tot zes personen.

Standaard zijn er vier éénpersoonsbedden geplaatst, maar er kunnen nog extra bedden bij. Verder tot uw beschikking; een bureau, een zitje & televisie. In de badkamer een douche en toilet.

Standaard- en tuinkamer: € 85,00 (één persoon) / € 95,00 (twee personen)
Familiekamer: € 115,00 (één persoon) / € 135,00 (twee of meer personen)

Deze prijzen zijn inclusief ontbijt en gelden van mei tot en met september. Buiten deze periode hanteren wij diverse kortingsmogelijkheden. Informeert u hier voor nadere details.

Online boeken