Verblijven op Welgelegen

Verblijven op Welgelegen is onderdak in een sfeervolle en traditionele herenboerderij, gebouwd in 1885. Naast nette kamers zijn er diverse ruimten voor ontbijt, diner, een kopje koffie of een borrel. Aan de voorzijde bevinden zich de sfeervolle Jachtkamer en Boskamer, in het midden de ontbijtruimte en aan de achterzijde onze grote zaal. Rondom het pand zijn diverse terrassen en zitjes. 

Online boeken

Leeuwarden Culturele hoofdstad 2018

Leeuwarden-Fryslân is in 2018 de Culturele Hoofdstad van Europa. Een jaar lang laten we zien hoe wij Friezen het leven vieren en daarbij een gezonde planeet achter laten voor de generaties die nog komen. Hoe we met lef onze kop boven het maaiveld uitsteken om onze eigenwijze manieren grenzeloos aan de wereld te laten zien. Cultuur is dus niet het doel, maar het middel. Ons landschap is het podium en iedereen is uitgenodigd!

Klik hier voor het programma.

Aanschuiven op Welgelegen

Aanschuiven op WelgelegenOp Welgelegen gaan lekker eten en gezelligheid hand in hand ! Dat ervaren onze hotelgasten, maar ook gasten aan onze 'Open Eettafel'.  Van woensdag tm zondag is onze kloostertafel in de Jachtkamer gereserveerd voor gasten die gezellig samen met anderen een hapje willen eten:  Aanschuiven op Welgelegen. Als u bovenaan klikt op 'Eten & Drinken' ziet u bij het kopje 'diner' het menu voor de maand.

Eet u mee ? Laat het ons voor 12.30 uur weten via telefoon nr. 0514-605050 en uw stoel in de Jachtkamer wordt klaar gezet.

Arrangementen


Wilt u wandelen, fietsen of gewoon even lekker tot rust komen ? Combineer uw activiteiten in het Friese Gaasterland met één of meerdere overnachtingen in ons hotel! Bekijk hier onze arrangementen of informeer via ons contactformulier naar de mogelijkheden of om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Vergaderen


Landgoed-Hotel Welgelegen beschikt over diverse sfeervolle vergaderruimtes variërend in grootte en geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen. De grote zaal is gesitueerd in de voormalige deel van de monumentale herenboerderij daterend uit 1885. De kleine zaal is geschikt tot 25 personen en ook de prachtige opkamers met een schitterend uitzicht kan gebruikt worden voor een select gezelschap tot 20 personen. De vergaderruimtes kunnen in meerdere opstellingen ingedeeld worden en u vergadert in een informele, representatieve, stijlvolle omgeving die zeer rustig is gelegen.

Meer informatie

De boerderij tuin kan naar wens gebruikt worden voor een buitenactiviteit zoals bijvoorbeeld boogschieten, schermen, schilderen, brainstormen, yoga etc. Tevens kunt u gebruik maken van onze fietsverhuur en zelfs een solex tocht door Gaasterland ligt binnen de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen we u helpen bij het huren van een Valk of sloep om heerlijk te varen op de Friese Meren.

8 uurs vergader arrangement is inclusief:

ontvangst met koffie/thee
zaal aangepast aan het aantal personen (minimaal 8)
gebruik van flip-over en stiften (wij kunnen u ook andere presentatie middelen aanbieden tegen meerkosten)
onbeperkt koffie & thee, mineraalwater en mints
gratis voldoende parkeer ruimte
gebruik van de sfeervolle vergaderruimte
1 maal royale lunchtafel met vruchtensap, melk, kopje soep, warme snack en diverse broodsoorten

Prijs: € 28,50 pp

Dit vergader arrangement is ook mogelijk inclusief 3-gangen keuze diner;

Prijs: € 55,00 pp

24 uurs vergader arrangement is inclusief:

ontvangst met koffie/thee
zaal aangepast aan het aantal personen (minimaal 8)
gebruik van flip-over en stiften (wij kunnen u ook andere presentatie middelen aanbieden tegen meerkosten)
onbeperkt koffie & thee, mineraalwater en mints
gratis voldoende parkeer ruimte
gebruik van de sfeervolle vergaderruimte
1 maal royale lunchtafel met vruchtensap, melk, kopje soep, warme snack en diverse broodsoorten
1 maal 3-gangen keuze diner
overnachting inclusief uitgebreid ontbijt buffet

Prijs: € 115,00 pp

Welgelegen@Facebook

1 week geleden

Landgoed Hotel Welgelegen

Een high tea is echt een feestje. Een tafel vol lekkers, goed gezelschap en een mooie locatie ! ... Meer zienMinder zien

Een high tea is echt een feestje. Een tafel vol lekkers, goed gezelschap en een mooie locatie !

 

Comment on Facebook

Betty Klijnstra-Berg

Betty Keizer

With the friendly birds too!

2 weken geleden

Landgoed Hotel Welgelegen

Dit jaar nieuw bij Zeilschool de Stipe: de Laser Bahia!

De Bahia lijkt eigenlijk in alles heel veel op de Laser Vago, met 1 belangrijk verschil, de Bahia is gemakkelijker te varen. De Bahia slaat veel minder snel om, maar heeft toch een 11m2 gennaker en trapeze voor het echte zwaardboot gevoel! Ben je nog niet supergevorderd in het zwaardboot zeilen? Kies dan voor de Bahia!
Meer info?
zeilschooldestipe.nl/cursusaanbod/laser-bahia/ ... Meer zienMinder zien

Meer

Plezier & Passie op Welgelegen

Het RTL programma Passie & Plezier was op Welgelegen en maakte deze reportage voor de uitzending op zaterdag 29 juli.